top of page
fotodebbie.png

Debbie Verhoeven

Gecertificeerd kinderslaapcoach

Zal ik me snel even voorstellen? Ik ben Debbie! Mama van Lucas en Noah en verloofde van Koen. Samen wonen wij met ons hondje Lilo in Haacht.
 

ik werkte 10 jaar als kleuterjuf dag in dag uit met jonge kinderen. Een job die ik met hart en ziel doe. Recent koos ik een nieuwe uitdaging als pedagogisch teamleider in een Leuvense kinderopvang.

 

Vanaf het moment dat ik in een Brusselse kleuterschool terecht kwam, voelde ik dat kinderen die extra ondersteuning nodig hebben me nauw aan het hart liggen. Om die kinderen beter te kunnen begeleiden volgde ik de bachelor-na-bacheloropleiding Zorgbegeleiding en Remediërend Leren. 

​    

Toch bleek mijn studietraject nog niet afgelopen. Tijdens oudercontacten merkte ik dat een aantal ouders moeite hadden met de slaap van hun kindje: vaak opstaan, vermoeid op school, niet willen gaan slapen, … Ouders vroegen me regelmatig om tips.

Zo borrelde er een nieuw idee in mijn hoofd op:

"Wat als ik naast mijn job als kleuterjuf ook ouders kan helpen die thuis een moeilijk slapertje hebben?"

Met veel enthousiasme startte ik in de zomer van 2020 daarom mijn eerste opleiding tot gecertificeerde slaapcoach voor kindjes van 0 tot 5 jaar, et voilà … dodo & zo was geboren!​ Tijdens die opleiding ontdekte ik al heel wat interessante inzichten, methodes, tips, onderzoeken en slaapproblemen om slaapplannen op maat mee te maken. En daarnaast blijf ik mezelf natuurlijk nog frequent bijscholen om zo mijn klanten altijd het beste eindresultaat te kunnen geven. Ondertussen volg ik al mijn derde opleiding over slaap bij jonge kinderen.

Wil je graag meer weten over mijn opleidingsniveau? Klik dan zeker even op deze link.
Je vind er meer informatie over de verschillende diploma's en certificaten die ik behaalde doorheen de jaren.

IMG_6539.JPG

   

Ik vind het belangrijk dat jij als ouder je in de eerste plaats veilig voelt bij mij, want ik werk tenslotte met jou en je kind. Ik geloof in een holistische aanpak en vertrek daarbij altijd vanuit de relatie tussen ouder en kind.
We bespreken samen wat je doelen zijn op korte en op lange termijn en hoe we die op een aangename, veilige manier kunnen realiseren. Ik werk op maat
 jouw gezin want wat werkt voor het ene gezin, werkt immers niet altijd voor het andere. 

Ik geloof niet in “cry it out”-methodes en volg momenteel de Isla-Grace baby-led sleep & wellbeing opleiding om te komen tot slaapcoaching zonder énige vorm van slaaptraining. We gaan samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor meer rust voor het hele gezin. 

Ook nood aan meer slaap? Ik heb voor ieder gezin en voor ieder budget een oplossing.

Waar wacht je nog op? Meer dodo, dat doe je zo

Mijn visie en missie

Hoi, ik ben Dodo! Een schattige luiaard en hét gezicht van dodo & zo! Toen Debbie op zoek ging naar een goede mascotte voor haar zaak, dacht ze meteen aan haar totemdier, de luiaard: cute, fluffy en altijd op’t gemakske.

Omdat het nu eenmaal draait om kindjes een zalige ‘dodo’ te helpen doen, klikte de puzzel bij dat woord plots in elkaar. Debbie wilde graag een naam die haar activiteit als slaapcoach in de verf zette, maar toch ook ruimte liet voor aanvullende diensten. En aangezien mijn expertise als luiaard lekker luieren en slapen is, was de naam “dodo & zo” snel gekozen.

dodo bed.png

Hé, psst! Ik ben
er ook nog...

bottom of page